Lieftink Advies
                                                                                                                                                           Samen Bewuster

 

BURGER/PARTICULIER/BEDRIJF/VERENIGING

 

Als inwoner van uw gemeente, als particulier, als bedrijf of als vereniging, loopt u vast wel een tegen zaken in de openbare ruimte aan waarbij u graag een onafhankelijk advies of ondersteuning wilt hebben.

 

* Burger/Particulier

Loopt u als inwoner tegen problemen aan met betrekking tot licht in uw gemeente? Heeft u het gevoel niet serieus genomen of gehoord te worden?

Of heeft u last van de verlichting van het sportveld voor uw huis. Lichtoverlast van het bedrijf tegenover u? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.


* Bedrijf

Als ondernemer wilt u uw bedrijf graag laten zien. Maar u wilt geen negatieve reclame. Waar moet ik dan opletten, wat kan er anders en hoe kan ik een evenwicht vinden tussen mijn belangen en die van de aanwonenden?

Hoe kunt u reclameverlichting bewust(er) en optimaal inzetten? 

 

* Vereniging

Verenigingen kunnen wij adviseren bij vraagstukken rondom hun verlichting (veld-, parkeer-, terreinverlichting) en sportaccommodaties. U kunt van ons verwachten dat wij u advies geven over energiebesparing, een optimaal gebruik van verlichting in de ruimte en afstemming met omwonenden of gemeente.

 

Wij adviseren, ondersteunen en helpen u graag.