Lieftink Advies
                                                                                                                                                           Samen Bewuster

Home 

 

Lieftink Advies is een onafhankelijk adviesbureau en staat voor een persoonlijke benadering. Samen met u willen wij Bewuster omgaan met de openbare ruimte. Zowel qua licht/donkerte/energie/duurzaamheid als met spelen en bewegen in die openbare ruimte. De ruimte wordt steeds schaarser. Dus moeten we zuinig er mee omgaan.

Wij zijn u graag van dienst met vraagstukken rondom onder meer verlichting of spelen en bewegen in de openbare ruimte. Wij zijn er voor gemeenten, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, bedrijven, verenigingen en voor burgers/particulieren.

Door ons uitgebreide landelijke netwerk beschikken wij altijd over de meest actuele informatie. Samenwerking staat voor ons centraal en wij helpen u om bewuste keuzes te maken.

We willen de buitenruimte vriendelijker maken voor onder andere mensen met dementie. Steeds meer mensen worden helaas dement en we moeten steeds langer thuiswonen. De openbare ruimte is dan een belangrijk onderdeel. Hoe kunnen we die vriendelijker maken? Kijk ook eens op www.dor-overijssel.nl waar we samen met K&E advies aan werken. 

LIEFTINK ADVIES zorgt voor een:

B = helpt u om Bewuste Keuzes te maken
O
 
= bekijkt de effecten in de gehele Openbare ruimte
N
= beschikt over een uitgebreid Netwerk
U
= komt samen met u tot de Ultieme oplossing
S
= in alles wat wij doen staat Samenwerking centraal