Home 

 

Lieftink Advies is een onafhankelijk adviesbureau en staat voor een persoonlijke benadering. Samen met u willen wij Bewuster omgaan met de openbare ruimte. Zowel qua licht/donkerte/energie/duurzaamheid als met spelen en bewegen  en alle andere thema's in die openbare ruimte. De ruimte wordt steeds schaarser. Dus moeten we zuinig er mee omgaan. Participatie staat centraal in ons handelen.


Wij zijn u graag van dienst met vraagstukken rondom onder meer verlichting of spelen en bewegen in de openbare ruimte. Wij zijn er voor gemeenten, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, bedrijven, verenigingen en voor burgers/particulieren.


Door ons uitgebreide landelijke netwerk beschikken wij altijd over de meest actuele informatie. Samenwerking staat voor ons centraal en wij helpen u om bewuste keuzes te maken.


We willen de buitenruimte vriendelijker maken voor onder andere mensen met dementie. Steeds meer mensen worden helaas dement en we moeten steeds langer thuiswonen. De openbare ruimte is dan een belangrijk onderdeel. In Dronten hebben we daarvoor de Loopaward ontvangen op het nationale voetgangerscongres (Zwolle oktober 2022). 


LIEFTINK ADVIES zorgt voor een:

B = helpt u om Bewuste Keuzes te maken
O = bekijkt de effecten in de gehele Openbare ruimte
N = beschikt over een uitgebreid Netwerk
U = komt samen met u tot de Ultieme oplossing
S = in alles wat wij doen staat Samenwerking centraal

LIEFTINK ADVIES 

Heleen Lieftink

06-27216494


 


 

heleen@lieftinkadvies.nl

www.lieftinkadvies.nl